AK Entreprenad AB

Företaget

 Om oss – Allerskog & Krantz

Allerskog & Krantz först drog igång verksamheten under tidigt 1980-tal så var det knappast någon som kunde föreställa sig hur länge vi skulle fortsätta med byggnation och renoveringar. Idag så kan Allerskog & Krantz se tillbaka på fantastiska år med projekt som har bidragit till den stora kunskap som vi har inom många olika arbetsområden. Vi kan bygga nytt, bygga till, renovera, anlägga trädgård och ta hand om behov av markarbeten. Med stor selektivitet så väljer vi samarbetspartners för att säkra oss om att våra framtida projekt blir lika lyckade som de vi redan kan stoltsera med.

Med kunden i fokus

Det spelar ingen roll varför du vänder dig till Allerskog & Krantz – det är du som kund som ska stå i fokus. Detta är lätt sagt men vi har verkligen lagt ned tid och kraft på att uppnå en situation där dina behov alltid prioriteras så att du kan känna att renoverings- eller byggprojektet förblir ditt och att vi bara är den kraft och kunskap som ska till för att förverkliga dina planer. Detta betyder ibland att vi måste tala om för dig att en viss typ av brygga eller trapp inte är att rekommendera eller att vi föreslår ett annat material för renoveringen av ditt kök för längre hållbarhet. Det betyder också att du kommer att mötas av en stor villighet och flexibilitet där inställningen är att det mesta är möjligt om man bara jobbar med det på rätt sätt.

Säkra och trygga jobb

För att du ska kunna sova gott om natten då din trädgård består av hål och lera, så lovar vi att jobba på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Då vi har byggt din brygga så kan du lita på att den håller för väder och vind. Vi jobbar bara med underleverantörer som man kan lita på så att arbeten som inkluderar känsliga områden som elektricitet och rörsystem utförs på ett godkänt vis. Dessutom så har vi en effektiv arbetsprocess så att du snart kommer att se det färdiga resultatet av din renovering, dränering, eller nybyggnation.

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Vi svarar gärna på dina frågor med realistiska svar som du kan förstå!

 

  •